Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Knækbrød

maj 31st 2010 in Bagværk, Opskrifter
  • Hjemmelavet knækbrød1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner (blendes)
  • 1 dl græskarkerner (blendes)
  • 3 ½ dl mel
  • 2 dl. vand
  • 1 dl olie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 ½ tsk salt

Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 2 portioner.Rul portionerne ud mellem to stykker bagepapir – meget tyndt.  Fjern det øverste lag og skær det op i passende stykker med en skarp kniv eller evt. med en klejnespore. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter til brødet er gyldent. Lad knækbrødet køle af og opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder – hvis de da alle ikke allerede er spist den samme dag :-)




required



required - won't be displayed


Your Comment:

Dorthe og jeg har brugt noget af den seneste tid på at lave en ny hjemmeside for nogle af vores venner. De har en ferielejlighed i Sydfrankrig nær Nice. Tjek siden ud.

Previous Entry

Disse muffins bliver rigtig hurtig spist. Her er opskriften på 10-15 stk:

125 gram margarine
200 gram sukker
2 æg
125 gram mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
2 dl rabarber (de små stængler)

Rabarberne skæres i meget små stykker og drysses godt med sukker. Margarine og sukker røres godt, æg tilsættes et af gangen. Mel bagepulver, vanilje samt rabarber tilsættes. […]

Next Entry

Kategorier
Arkiver