Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Rabarbar-muffins

maj 31st 2010 in Bagværk, Opskrifter

2008-10-17 11-30-59 Disse muffins bliver rigtig hurtig spist. Her er opskriften på 10-15 stk:

  • 125 gram margarine
  • 200 gram sukker
  • 2 æg
  • 125 gram mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanilje
  • 2 dl rabarber (de små stængler)

Rabarberne skæres i meget små stykker og drysses godt med sukker. Margarine og sukker røres godt, æg tilsættes et af gangen. Mel bagepulver, vanilje samt rabarber tilsættes. Dejen kommes i muffinsforme og bages i ovnen på 225 grader i 10-12 minutter eller til de har en gylden farve.

Go’ bagelyst  :-)




required



required - won't be displayed


Your Comment:

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner (blendes)
1 dl græskarkerner (blendes)
3 ½ dl mel
2 dl. vand
1 dl olie
1 tsk. bagepulver
1 ½ tsk salt

Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 2 portioner.Rul portionerne ud mellem to stykker bagepapir – meget tyndt.  Fjern det øverste lag og skær det op i passende stykker med […]

Previous Entry

I lørdags prøvede jeg at lave fasan suppe. Opskriften lyder som følger

40g olivenolie
2 løg
3 gulerødder
3 fed hvidløg
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
2 ds koncentreret tomat
1-2 fasaner
2 liter hønsebouillon (terninger)
Salt og peber
2.5 dl fløde
evt. lidt tør sherry

Jeg plejer at skære brysterne af fasanen og bruge dem til hovedretten eller gemme dem til senere. Lårene skærer jeg […]

Next Entry

Kategorier
Arkiver