Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Paneret fasanbryst

januar 31st 2011 in Hovedret, Opskrifter, Vildt

Ofte skærer jeg brysterne af fasanen og tilbereder dem separat. Det resterende af fasanen kan fx bruges til suppe. Her er en let opskrift på panerede bryster.

2011-01-29 19-34-41

Du skal bruge

  • Fasanbryster skåret i mindre stykker (skær evt den tykke ende af brystet midt i gennem så den ikke er så tyk)
  • Panering 1: Rasp, sesamfrø, mel, salt og peber
  • Panering 2: Rasp, kokosmel, mel, salt og peber
  • 1 æg

Slå ægget ud i en skål og pisk. Vend brysterne i ægget og herefter i skålen med paneringen. Jeg prøvede 2 forskellige mix, du kan tilrette efter din smag. Steg herefter brysterne i en pande med meget solsikkeolie tilsat noget margarine (så sprøjter det ikke så meget). De skal ikke have ret lang tid blot til paneringen er sprød. Server med fx ovnstegte kartofler, salat, whiskysovs mm.

Velbekomme!
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

I lørdags prøvede jeg at lave fasan suppe. Opskriften lyder som følger

40g olivenolie
2 løg
3 gulerødder
3 fed hvidløg
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
2 ds koncentreret tomat
1-2 fasaner
2 liter hønsebouillon (terninger)
Salt og peber
2.5 dl fløde
evt. lidt tør sherry

Jeg plejer at skære brysterne af fasanen og bruge dem til hovedretten eller gemme dem til senere. Lårene skærer jeg […]

Previous Entry

På min nye smartphone fandt jeg EveryTrail app’en, som jeg satte til at logge den havjagttur jeg var på med Søren i går. Lidt sjovt at se. Dejlig tur! Vi find dog ikke ret mange fugle det blæste op og bølgerne var simpelthen for store.

Next Entry

Kategorier
Arkiver