Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Havjagt

november 18th 2011 in Ikke kategoriseret

På min nye smartphone fandt jeg EveryTrail app’en, som jeg satte til at logge den havjagttur jeg var på med Søren i går. Lidt sjovt at se. Dejlig tur! Vi find dog ikke ret mange fugle det blæste op og bølgerne var simpelthen for store.
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Ofte skærer jeg brysterne af fasanen og tilbereder dem separat. Det resterende af fasanen kan fx bruges til suppe. Her er en let opskrift på panerede bryster.

Du skal bruge

Fasanbryster skåret i mindre stykker (skær evt den tykke ende af brystet midt i gennem så den ikke er så tyk)
Panering 1: Rasp, sesamfrø, mel, salt og […]

Previous Entry

Røget edderfugl har en saltet og kraftig smag og smager godt på et stykke ristet franskbrød. Skær brystet ud i så tynde skiver som muligt og lig det på et stykke ristet franskbrød. Ovenpå ligges en skive æggestand som pyntes med mayo og purløg (havde ikke lige purløg ved hånden da billedet blev taget).

Next Entry

Kategorier
Arkiver