Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Æblekage med drys

oktober 19th 2008 in Desserter, Opskrifter

Denne opskrift på æblekage er utrolig nem at lave. Du skal bruge

  • Æblegrød
  • Rasp + evt makroner
  • Fløde

Æblegrøden laves og afkøles. Raspen hældes i en pande med lidt varmt fedtstof og lidt sukker drysses hen over. Herefter vendes det til det er godt ristet. Det afkøles i en skål. Her kan du også tilsætte knuste makroner til blandingen. Fløden piskes til sidst.

Retten kan nu serveres som en lav selv ret ved bordet, men æblegrød, raspblanding og fløde i hver en skål. Eller retten kan laves i en skål med fløde øverst.




required



required - won't be displayed


Your Comment:

Navnet lyder ikke vældig appetitlig, men lad dig ikke narre. Denne ret er rigtig god, selv for folk der normalt ikke er vilde med kål.

6-10 stykker stribet flæsk
Hvidkål
3 store tomater (eller ½ ds flåede tomater)
1 stort hakket løg
1 grønsagsbouillon terning

I et stort ildfast fad lægger du i bunden snittet hvidkål. Læg bare et godt […]

Previous Entry

Utrolig god til kaffebordet eller som dessert.

Tærtedej

200 g margarine
125 g sukker
160 g mel
90 g havregryn

Fyld

3 store madæbler
85 g farin
3 stk stødt kanel
50 g mandler eller hasselnødder
50 g margarine

Dej: Rør margarine og sukker sammen. Bland mel og havregryn og kom det i fedtstof/sukker massen. Saml dejen og tryk den u i en godt smurt tærteform (ca […]

Next Entry

Kategorier
Arkiver