Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Kylling i svøb med fyld og stegte tomater

januar 12th 2009 in Hovedret, Opskrifter

Kylling i svøb

  • 4 kyllingbryster
  • 1 glas fetaost med hvidløg og krydderurter
  • 4 stykker tørret skinke
  • Olivenolie
  • 12 cherrytomater / cocktailtomater
  • Timian (gerne frisk)
  • Balsamico
  • Friskkværnet sort peber
  • 250 g bønner

Tænd ovnen på 200 grader. Skær en lomme i siden på kyllingfileterne og fyld dem med ost. Drys med peber og fold en skive skinke om hver kylling. Læg dem i et ildfast fad og pensel med olie. Stil dem i ovnen i 10 minutter.

Tag fadet ud af ovnen og tilsæt tomaterne. Pensel med olie. Drys tomaterne med timianblade, salt og peber og hel balsamico ud over dem. Stil fadet i ovnen i yderligere 8 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 3 minutter eller lav dem i microen. Lav en bund til kyllingen, af bønnerne på de varme tallerkner. Læg et kyllingbryst ovenpå. Fordel tomaterne rundt om kyllingerne.

Skrab den ost/sky, der er løbet ud af kyllingen, over i en lille gryde. Tilsæt balsamico og vand og pisk saucen sammen. Varm den op i ca. 1 minut, hæld saucen over kyllingen og server med fx hasselbach kartofler.




required



required - won't be displayed


Your Comment:

Utrolig god til kaffebordet eller som dessert.

Tærtedej

200 g margarine
125 g sukker
160 g mel
90 g havregryn

Fyld

3 store madæbler
85 g farin
3 stk stødt kanel
50 g mandler eller hasselnødder
50 g margarine

Dej: Rør margarine og sukker sammen. Bland mel og havregryn og kom det i fedtstof/sukker massen. Saml dejen og tryk den u i en godt smurt tærteform (ca […]

Previous Entry

Denne risret smagte jeg først som bålret, men den smager også godt når den er lavet i køkkenet. Vi plejer at lave en god potion og fryse ned til senere:

3 løg
3 fed hvidløg
Karry
500 g kylling (bryst eller inderlår)
2 hønse bullionterninger
2 ds hakkede tomat
Vand
1 ds ferskner
½ l fløde
1 pakke bacon

Løg, hvidløg og karry svitses. Baconen blandes […]

Next Entry

Kategorier
Arkiver