Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Risret med ferskner

juni 12th 2009 in Hovedret, Opskrifter

Denne risret smagte jeg først som bålret, men den smager også godt når den er lavet i køkkenet. Vi plejer at lave en god potion og fryse ned til senere:

  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Karry
  • 500 g kylling (bryst eller inderlår)
  • 2 hønse bullionterninger
  • 2 ds hakkede tomat
  • Vand
  • 1 ds ferskner
  • ½ l fløde
  • 1 pakke bacon

Løg, hvidløg og karry svitses. Baconen blandes i og derefter kyllingen. Det hele svitses godt. Tilsæt hakkede tomater, bullionterninger, salt og peber og tilsæt vand. Retten skal nu koge mindst en halv time. Imens laves risen og fersknerne snittes i tern.

Efter en halv time tilsættes fløde og ferskner. Retten smages til med salt og peber og er herefter klar til servering.




required



required - won't be displayed


Your Comment:

4 kyllingbryster
1 glas fetaost med hvidløg og krydderurter
4 stykker tørret skinke
Olivenolie
12 cherrytomater / cocktailtomater
Timian (gerne frisk)
Balsamico
Friskkværnet sort peber
250 g bønner

Tænd ovnen på 200 grader. Skær en lomme i siden på kyllingfileterne og fyld dem med ost. Drys med peber og fold en skive skinke om hver kylling. Læg dem i et ildfast fad og pensel […]

Previous Entry

Den 18-21 juni var Dorthe og jeg i Berlin sammen med Dorthes firma. Vi besøgte bla. Sony Center en klynge af bygninger med et overdækket torv i midten. Jeg har lavet denne Photosynth af pladsen:

Next Entry

Kategorier
Arkiver