Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Tomatsalsa

august 24th 2009 in Forret, Tilbehør

Denne ret er rigtig god som forret, eller som tilbehør til hovedretten. Du skal bruge

  • Friske tomater
  • Olivenolie
  • Salt
  • Frisk basilikum
  • Rødløg
  • Hvidløg

Tomaterne og rødløg hakkes og kommes i en skål. Godt med salt og olivenolie tilsættes. Tilsidst tilsættes hakket basilikum og presset hvidløg. Smag til med salt og olivenolie.

Serveres på et ristet stykke brød, fx et Ciabatta brød skåret i skiver og bagt i ovnen til skiverne er godt sprøde.




required



required - won't be displayed


Your Comment:

Lige for tiden er der rigtig mange tomater i drivhuset, så mange at vi slet ikke kan spise dem. De overskyende tomater kan dog hurtig laves om til en dejlig tomatsuppe. Du skal bruge

2 kg friske tomater
2 løg
1 middelstærk chili (eller pulver)
2 grønne eller føde peberfrugter
2 fed hvidløg
Et bundt timian
Olivenolie
50 g rørsukker
Æblecider
Salt og peber
Cremefraiche

Løg og […]

Previous Entry

Æbleflæsk er en god og hurtig ret at lave til forkostbordet. Du skal bruge:

En pakke bacon i tern
Salt
½–3/4 kg æbler
1 spsk. brun farin

Skræld æblerne og skær dem i både og giv dem ca. 5 min i mikrobølgeovnen. De skal ikke være helt most med tæt på. Steg bacon i en pande til ternene er godt […]

Next Entry

Kategorier
Arkiver