Relund.dk
Familien Relund på Vestertorp

Æbleflæsk

oktober 9th 2009 in Hovedret, Opskrifter

2008-12-26 12-46-52_97

Æbleflæsk er en god og hurtig ret at lave til forkostbordet. Du skal bruge:

  • En pakke bacon i tern
  • Salt
  • ½–3/4 kg æbler
  • 1 spsk. brun farin

Skræld æblerne og skær dem i både og giv dem ca. 5 min i mikrobølgeovnen. De skal ikke være helt most med tæt på. Steg bacon i en pande til ternene er godt sprøde. Tag dem op og tilsæt æblerne til fedtet og lade det simre et par minutter. Smag til med sukker og salt. Tilsidst tilsæt baconen igen. Nogle bruger bacon i strimler i stedet for (eller begge dele). Man kan også tilsætte løg til retten.




required



required - won't be displayed


Your Comment:

Denne ret er rigtig god som forret, eller som tilbehør til hovedretten. Du skal bruge

Friske tomater
Olivenolie
Salt
Frisk basilikum
Rødløg
Hvidløg

Tomaterne og rødløg hakkes og kommes i en skål. Godt med salt og olivenolie tilsættes. Tilsidst tilsættes hakket basilikum og presset hvidløg. Smag til med salt og olivenolie.

Serveres på et ristet stykke brød, fx et Ciabatta brød skåret i […]

Previous Entry

250 g mel
200 g margarine
1 æggeblomme
150 g sukker
Frø af 1 stang vanille

Dejen æltes til den er samlet og hviler lidt et køligt sted. Herefter køres den igennem køkkenmaskinens kageplade og formes til kranse af passende størrelse. Sættes på bageplade og bages ca. 8 minutter ved 200 grader.

Next Entry

Kategorier
Arkiver